NBA-koploper Toronto verliest weer

NBA-koploper Toronto verliest weer

Kawhi Leonard van de Toronto Raptors Foto: USA TODAY Sports

De Toronto Raptors hebben zondagavond in de NBA hun derde nederlaag in vier wedstrijden moeten incasseren. De ploeg die dit seizoen vooralsnog het beste presteert ging zondagavond tegen Milwaukee de Bucks: 99-104. De Raptors verloren twee dagen eerder ook al bij de Brooklyn Nets (106-105) en aan het begin van de week van de Denver Nuggets (103-106).

De Bucks maakten het verschil in de laatste minuut, dankzij een rake driepunter van Malcolm Brogdon en een dunk van Giannis Antetokounmpo. De Griekse ster van de ploeg uit Milwaukee maakte niet alleen negentien punten, maar pakte ook liefst negentien rebounds. Bij de Raptors moest het vooral komen van Serge Ibaka (22 punten) en Kawhi Leonard (20).

De ploeg uit Canada staat met 21 overwinningen tegenover zeven nederlagen wel nog steeds aan kop in het oosten, Milwaukee Bucks volgt met 17 zeges tegenover 8 verliespartijen. In het westen presteert titelverdediger Golden State Warriors voorlopig het beste, met achttien zeges tegenover negen nederlagen.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.