Angèle is terug van weggeweest: actrice Lut Hannes weer ‘Thuis’ na strijd tegen borstkanker

Angèle is terug van weggeweest: actrice Lut Hannes weer ‘Thuis’ na strijd tegen borstkanker

Lut Hannes kroop maandag al opnieuw in de make-upstoel, om kostuums te passen en nog eens even in de rol van Angèle te kruipen. Foto: één

Een warme ‘Thuis’-komst voor Lut Hannes. Met open armen stond het team van de populaire Vlaamse soap de actrice maandag op te wachten. Zij was immers al sinds januari niet meer op de set geweest, omdat ze een behandeling moest doorstaan tegen borstkanker. Maar nu is haar personage Angèle Backx terug van weggeweest. “Ik kan niet wachten om na Nieuwjaar opnieuw op de set te staan”, reageert Hannes blij.

In januari kreeg televisiekijkend Vlaanderen het ernstige nieuws te horen van het tijdelijke vertrek van Lut Hannes. De eerste ingreep was al gebeurd en Hannes ging lijnrecht op weg naar een genezing. Nu, bijna 12 maanden later, is ze er klaar voor om opnieuw voor de camera te staan.

“We zijn heel blij dat Lut terug op onze set is,” reageert ‘Thuis’-producent Hans Roggen. “De eerste draaidag is pas na Nieuwjaar, maar vandaag was het net zoals bij elke langere afwezigheid een kostuumpas en make-uptest. De eerste keer in een jaar dat Lut terug in de ‘bling-bling’-huid van Angèle stapte.”

Ook Eddy zal dolgelukkig zijn, nu zijn vurig Angèleke weer thuis is. Maar de zus van Simonneke heeft heel wat uit te leggen. “Ik ben heel benieuwd hoe Angèle haar ‘tripje’ naar de Ardennen zal verklaren aan Eddy en wat we in 2019 nog allemaal van haar mogen verwachten. Ik kijk er enorm naar uit om de Angèle in mij opnieuw boven te halen”, besluit Hannes glimlachend.

Corrigeer

MEER NIEUWS