Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Mee in één minuut: Pfaffs boos om pensioen Jean-Marie, personen van het jaar en studentenclub opgeheven

Mee in één minuut: Pfaffs boos om pensioen Jean-Marie, personen van het jaar en studentenclub opgeheven
Hebt u een minuutje? Met dit handige overzicht bent u in 60 seconden helemaal mee met het nieuws van de dag.
De omstreden Leuvense studentenclub Reuzegom heeft zichzelf ontbonden, nadat vorige week een 20-jarige student om het leven kwam bij een studentendoop. De ‘dopers’ worden vervolgd voor opzettelijk toedienen van een schadelijke stof én onopzettelijke doding.
Een 35-jarige West-Vlaamse tandarts wordt ervan verdacht zeker tien vrouwelijke patiënten te hebben betast terwijl ze in zijn stoel zaten. Dinsdag werd hij vrijgelaten onder voorwaarden. De man mag onder meer geen vrouwelijke patiënten meer behandelen.
Sinds kort weet Jean-Marie Pfaff (65) op welk pensioen hij vanaf 1 januari recht heeft. En bij dat bedrag hebben de gewezen topvoetballer en zijn echtgenote Carmen (65) hun bedenkingen. “Zo dwingen ze hem om verder te werken.
De vermoorde Saudische journalist Jamal Khashoggi en andere journalisten die gevangen genomen of gedood werden, zijn de Personen van het Jaar 2018 voor het Amerikaanse Time Magazine, dat jaarlijks de titel weggeeft.
Theresa May is dinsdag op het Europees vasteland om te praten met regeringsleiders over de Ierse kwestie, het grote struikelblok van de Brexit. Tegen de avond is de Britse premier in Brussel. Daar hoeft May in ieder geval niet op nieuwe onderhandelingen te rekenen, aldus Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker.
De Red Lions hebben dinsdag met overmacht hun barragewedstrijd op het WK hockey in India gewonnen. In de kwartfinales wacht donderdag om 14u30 hockeygrootmacht Duitsland.
De politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene heeft een officiële aanvraag ontvangen voor zowel de Mars tegen Marrakech als voor een tegenbetoging. De aanvragen zijn nog niet goedgekeurd, maar worden nu grondig bestudeerd.
Nog niet uitgelezen? Meer nieuws op Nieuwsblad.be!

Het beste van Enkel voor abonnees