Amper 15-jarige kampioene gevechtsport sterft tragische dood door smartphone: “Onze harten zijn gebroken”

Amper 15-jarige kampioene gevechtsport sterft tragische dood door smartphone: “Onze harten zijn gebroken”

Foto: rr

Tragisch nieuws uit Rusland. Het levenloze lichaam van de amper 15-jarige Irina Rybnikova is er afgelopen zaterdag teruggevonden in haar woning in Bratsk.

De nationale kampioene pankration, een oude Griekse gevechtsport die een combinatie is van boksen en worstelen, was een bad aan het nemen toen haar smartphone in het water viel. De telefoon was op dat moment aan het opladen, waardoor Rybnikova geëlektrocuteerd werd en ter plekke overleed.

“Ze was een mooie meid met veel vrienden”, reageerde haar zus Tatiana in de Russische krant Komsomolskaya Pravda. “In augustus was ze nog meter geworden van mijn dochter. Ze hield van haar en nu is ze niet meer bij ons. Onze harten zijn gebroken. Het is zo stil en voelt zo leeg thuis zonder haar.”

“Een tragisch ongeluk heeft het leven gekost aan onze kampioene, vriendin en student Irina Rybnikova”, reageerde de sportbond. “Ons geliefd meisje. Rust in vrede.”

In onderstaande video zien we Irina Rybnikova (in rood pak) aan het werk in haar sport:

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.