Verboden vakantie met “onbeperkte seks” gaat nu toch door

Video: YouTube

Een vakantie waarop mannen “onbeperkte seks” met zestig prostituees wordt beloofd, zal binnenkort voor de tweede keer plaatsvinden. Nochtans was er veel controverse rond, zeker nadat de Colombiaanse regering geweigerd had om de reis daar te laten doorgaan.

Voor een bedrag van 6.000 dollar kunnen dertig mannen mee op de controversiële seksvakantie van ‘Good Girls Co’. Voor dat geld belooft het schimmige bedrijf vier dagen lang “onbeperkte seks” met zestig prostituees die er “enkel zijn om de mannen te behandelen als koningen”.

De vorige editie van de reis lokte wereldwijde media-aandacht en kritiek uit. Daardoor besliste de Colombiaanse regering te weigeren de vakantie daar te laten doorgaan. De overheid dreigde er toen zelfs mee iedereen te deporteren die naar het land kwam met het zogenaamde “Sex Island” als eindbestemming.

Nieuwe bestemming

De organisatoren lieten het niet zover komen en wijzigden de locatie. Naar eigen zeggen zouden ze “naar het privé-eiland van de superrijke eigenaar van het bedrijf” trekken. Waar dat was, bleef geheim. Tot nu.

De nieuwe bestemming zou een eiland in de buurt van Trinidad en Tobago zijn, zo meldt New York Post. Er is toestemming van de autoriteiten.

Verboden vakantie met “onbeperkte seks” gaat nu toch door
De nieuwe bestemming zou in de buurt van Trinidad en Tobago (rode cirkel) zijn. Foto: Google Maps

“Misselijkmakend”

Critici bestempelen het opzet van de vakantie als “misselijkmakend” en “griezelig”. Ze roepen de overheden op om te onderzoeken of de wet niet overtreden wordt.

De organisatoren houden echter vol dat er niets onwettelijks gebeurt. Volgens hen is er geen sprake van mensenhandel, nemen alle vrouwen uit vrije wil deel en zijn ze allemaal meerderjarig. De prostituees komen voornamelijk uit Colombia, Brazilië, Puerto Rico en andere Zuid-Amerikaanse landen.

 

Play

bekijk ook

 

Vloer van “illegale” seksclub bezaaid met schaarsgeklede vrouwen tijdens inval politie

Duitse ‘tv-non’ kleedt zich uit voor andere bestuurders, maar beseft niet met wie ze te maken heeft

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees