Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Mee in éen minuut: zo zal je de staking voelen, Michel moet het uitleggen en exit May?

Mee in éen minuut: zo zal je de staking voelen, Michel moet het uitleggen en exit May?
Hebt u een minuutje? Met dit handige overzicht bent u in 60 seconden helemaal mee met het nieuws van de dag.
Na een dag overleggen met de verschillende fracties, is er nog geen oplossing voor de regeringskwestie. Premier Charles Michel (MR) moest het vandaag dan ook komen uitleggen in de Kamer. Zo ging het eraan toe
Van grappig tot ronduit walgelijk: acht studenten klappen uit de biecht over hun doop. “Ik lag heel de avond op tafel met een kaars in mijn poep.
De Conservatieve Partij van Brits premier May stemt woensdagavond over een motie van wantrouwen tegen haar eigen partijleider. Het lot van de premier hangt af van die stemming. May zal die motie van wantrouwen met "alles wat ze heeft zal betwisten".
De dader van de fatale schietpartij in Straatsburg is nog altijd voortvluchtig. De Franse politie is bezig met een klopjacht met honderden agenten om de 29-jarige Cherif Chekatop te vinden.
Groot nieuws in de wielerwereld: het dominante Team Sky begint in 2019 aan zijn laatste seizoen. De reacties gaan van opluchting, naar leedvermaak, tot bezorgdheid.
In haar transitie tot vrouw heeft VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck (59) al verscheidene chirurgische ingrepen achter de rug. En nu heeft ook de meest ingrijpende operatie achter de rug: de geslachtsoperatie.
Op vrijdag 14 december organiseert het gemeenschappelijk vakbondsfront een nationale actiedag tegen het eindeloopbaanbeleid van de regering (pensioenen, SWT, landingsbanen). Zo zal u de staking voelen.
Nog niet uitgelezen? Meer nieuws op Nieuwsblad.be!

Het beste van Enkel voor abonnees