Voorstelling genomineerden JCI Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019

De genomineerden JCI Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019: van links naar rechts: Ann Warrens, Maarten Verschuere en Ilse Lefebvre, met rechts gastvrouw Anneleen Cobbaert. Foto: Eddy Lefevre

Deinze - Naar jaarlijkse gewoonte wordt op donderdag 14 maart 2019 de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer uitgereikt aan de meest beloftevolle jonge ondernemer uit onze provincie. Met deze “JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer” wil JCI jong ondernemerschap in onze provincie in de kijker zetten om vervolgens door te gaan naar de overkoepelende finale van de JCI Vlaamse Ondernemer van het Jaar op 6 juni 2019. De drie genomineerden werden woensdagavond 12 december voorgesteld bij Loonkantoor Ping! in de Kapellestraat in Astene.

Commissievoorzitter Glenda De Bodt: “We zijn trots om dit jaar drie boeiende ondernemersprofielen te kunnen presenteren. De award is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de beste Oost-Vlaamse jonge ondernemer die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. De bekroning is een schitterend visitekaartje voor de ondernemer en zijn/haar bedrijf.”

Genomineerden

Op donderdag 14 maart 2019 zal de vakjury in Mercedes Hedin Automotive garage in Sint-Martens-Latem een laureaat selecteren uit drie genomineerden.

Maarten Verschuere van AI Solutions-bedrijf Clever (www.clever.be) uit Gent. Clever werd in 2016 opgericht door het trio Maarten Verschuere, Timothy Desmet en Stijn De Rammelaere met als doel bedrijven die marktonderzoek verrichten extra diensten te kunnen aanbieden via geavanceerde data analyse van interne databronnen en extern marktonderzoek.  Na 2 jaar werd duidelijk dat de toegevoegde waarde van Clever verder ging dan enkel de toepassing van marktonderzoek. Daarop besloot Maarten fors persoonlijk te investeren en de aandelen van zijn vennoten over te nemen om Clever uit te bouwen tot een bedrijf dat zich richt op Customer Success. Vandaag is Clever een team van 7 personen, data scientists, marketeers en developers die klanten helpen hun customer lifetime value te maximaliseren. 

Ilse Lefebvre van Conessence (www.conessence.be) uit Gent. Recruteringsbedrijf Conessence koepelt vier business units: Conessence Controlling Business Essentials als financieel adviseur en klankbord van KMO’s, Conessence Strategic Solutions dat advies verleent ter optimalisatie van de bedrijfsvoering, Conessence Interim Management voorziet ad-interim management voor korte termijnopdrachten en tenslotte Conessence Recruitment & Selection die de juiste finance-en HR profielen zoekt voor permanente opdrachten. Initieel werkte Conessence enkel met eigen Partners en een aantal interim managers. Vandaag bestaat de onderneming uit een team van 12 enthousiaste medewerkers en 35 interim managers.

An Warrens van KDS (www.kds.be) uit Sint-Niklaas. KDS werd opgericht in 2014 en levert zolderinrichting, schrijnwerk, isolatie en dak- en gevelwerken op maat. Ze leveren en begeleiden het project van A tot Z, inclusief het aanvragen van subsidies en tekenen voor kwaliteit, binnen de afgesproken tijd en budget. Het bedrijf groeide op 7 jaar tijd uit tot een team van 13 arbeiders en 3 bedienden.

JCI

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar, gedreven door een gezond idealisme. De leden groeien door hun engagement in creatieve projecten. Gaandeweg ontwikkelen ze leiderschap en ondernemerszin. JCI Vlaanderen telt vandaag ongeveer 850 leden, verdeeld over 40 lokale afdelingen.  De vier basispijlers van JCI zijn Individu, Gemeenschap, Business & Netwerking en Internationalisme. Meer informatie via www.jci.be .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio