Milo Meskens rekent af met overspelige vriendin (en krijgt hulp van Regi)

Milo Meskens rekent af met overspelige vriendin (en krijgt hulp van Regi)

Foto: Inge Kinnet

2018 was een boerenjaar voor Regi (42) en Milo Meskens (23). De ene scoorde zijn grootste solohit ooit: Ellie, over zijn dochtertje. De andere veroverde iedere radiozender met nummers als Stone Cold Liar en Let You Go. Nu slaan ze de handen in elkaar voor Ordinary, hun eerste single samen.

Voor de opnames vlogen ze naar Spanje en doken ze de studio in met de producer van top-dj David Guetta. Het resultaat: een zomerse song, gebaseerd op een pijnlijke ervaring. “Regi en ik hadden een vlucht om 5 uur ’s ochtends”, vertelt Meskens. “De avond ervoor ging ik dus vroeg naar bed. Maar net voor ik in slaap viel, kreeg ik een berichtje van mijn lief. Ik was al eens drie jaar met haar samen geweest, en ze had meermaals mijn hart gebroken. Toch gaf ik haar de week voordien een nieuwe kans. En toen zei ze plots dat ze met iemand anders had geslapen.”

“Ik was er kapot van. Maar ik wilde mijn samenwerking met Regi niet verknallen. Dus in Spanje ben ik onmiddellijk beginnen te schrijven. En dit nummer is er gewoon uitgevloeid. Een paar uur later was de song klaar. Nog geen 24 uur nadat ik het overspel had ontdekt, was Ordinary volledig opgenomen en gemixt. Het is een van mijn meest persoonlijke liedjes ooit.”

“Dat toont nog maar eens wat een ongelooflijk talent hij is”, zegt Regi. “Op die leeftijd zo’n pijnlijke gebeurtenis vertalen naar een sterk lied, dat vind ik straf. Milo stond al even bovenaan mijn lijstje van mensen met wie ik wilde werken. Hij heeft een geweldige stem. En onze reis naar Spanje was legendarisch.”

De kans is groot dat ze een hit te pakken hebben. “Wij zijn a match made in heaven, hé”, zegt Regi. “Het is altijd afwachten, maar ik voel dat dit gaat scoren. De zomer is nog veraf, dus de Zomerhit winnen wordt moeilijk. Maar we zitten gebeiteld tot de lente, denk ik.”

Milo Meskens rekent af met overspelige vriendin (en krijgt hulp van Regi)
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees