Vrouw ontdekt dat haar liefhebbende man geheim leven leidt met andere vrouw (en 13 kinderen heeft)

Vrouw ontdekt dat haar liefhebbende man geheim leven leidt met andere vrouw (en 13 kinderen heeft)

Foto: Facebook

Mary Turner Thomson (53) uit Edinburgh dacht dat ze in een sprookjeshuwelijk leefde, maar ze is ruw uit haar droom gehaald. De voormalige echtgenote van William Allen Jordan doet nu uit de doeken hoe haar man er jarenlang een dubbelleven op na hield met maar liefst zes andere vrouwen en dertien andere kinderen.

Thomson was dolgelukkig in haar huwelijk. Het leven met “haar William” was vrolijk, liefhebbend en alles waar ze van had durven te dromen. Haar man was een Amerikaanse CIA-agent, werkzaam bij de MI5, en moest daardoor lang reizen. Maar verder was er niets om zich zorgen over te maken. Of dat dacht ze toch.

Charmant en “onvruchtbaar”

“Hij was zo charmant toen ik hem online leerde kennen en we stuurden elkaar constant mails. Na twee weken vroeg hij me of we zouden trouwen. Ik zei natuurlijk nee, maar het duurde niet lang of we waren wel verloofd”, vertelt Thomson aan Daily Mail.

Vier jaar lang leek hun huwelijk ideaal te zijn. Samen kregen ze zelfs drie kindjes, al had Jordan haar nochtans verteld dat hij onvruchtbaar was doordat hij als kind de bof had gehad. “Even was ik zelfs bang dat hij zou denken dat ik was vreemdgegaan, omdat hij zo overtuigd leek van zijn eigen onvruchtbaarheid”, aldus Thomson. Maar het koppel verwelkomde de kinderen met open armen, want zij leken hun gezinsgeluk compleet te maken.

Leugens en intriges

Totdat bleek dat haar man een pathologische leugenaar was. Al zes jaar leidde hij zijn echtgenote en hun twee kleine kindjes om de tuin. In de periodes waarin hij zogezegd “weg was voor zijn werk” bleek hij een geheim leven te leiden.

Hij had zelfs een heel kidnappingsverhaal in scène gezet, omdat chanteurs er zogezegd mee hadden gedreigd om hun drie kinderen te ontvoeren als het koppel geen 200.000 pond zou betalen. “Ik was toen net zwanger van onze jongste, onze zoon Zach. Hij zei me dat een undercoveroperatie was misgegaan en dat iemand onze kinderen zou doden of kidnappen. Hij zei zelfs dat ze hen in stukken wilden snijden en opsturen met de post. Dus ik verkocht alles: mijn huis, mijn auto, alles.”

“Ik ben de tweede vrouw”

Maar er was helemaal geen bedreiging, geen undercoveroperatie, zelfs geen job bij de Britse overheid. Wat er wel was, was een tweede vrouw: Mischele Lewis. Het was zij die in 2006 de bal aan het rollen bracht. “Ze belde me op en zei: Ben jij mevrouw Jordan? Toen ik positief reageerde, antwoordde ze met de woorden: Ik ben de andere mevrouw Jordan. Ik herinner het me nog zo”, vertelt Thomson.

Nadien spraken ze af in een café, waar ze wel 12 uur hebben gepraat. Toen we ’s morgensvroeg om 6 uur buitenwandelden, stuurde ze hem een berichtje om hem te dumpen. “Ik bleef met hem praten om informatie los te peuteren, maar hij bleef bij zijn verhaal. Hij zei altijd dat de tijd hem vrij zou pleiten. Allemaal nonsens”, aldus de vrouw. Na afloop bleken er in het totaal zes vrouwen zijn, die samen dertien kinderen kregen van de man.

Jordan werd veroordeeld en in de cel gegooid voor bigamie, illegaal wapenbezit en fraude. Toen hij vrijkwam, werd hij rechtstreeks het Verenigd Koninkrijk uitgezet, recht naar zijn thuisstad in de Verenigde Staten. Nu heeft Thomson er haar missie van gemaakt om vrouwen aan te moedigen met hun verhalen naar buiten te komen. Haar verhaal pende ze neer in The Bigamist: the True Story. “Zodat niemand alleen hoeft mee te maken waar ik door moest.”

Play

bekijk ook

Vrouw viert scheiding met een reusachtige explosie

Vrouw dreigt met scheiding omdat haar echtgenoot elke nacht dit doet

Bedrogen lief zet bekende dj te kijk met bewijs van overspel op Instagram: “Hij is walgelijk”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees