Vacatures bij de gemeente Zulte

Vacatures bij de gemeente Zulte

Foto: Eddy Lefevre

Zulte - Het college van burgemeester en schepenen verklaarde een aantal betrekkingen vacant. Het gaat meer bepaald over een verantwoordelijke groendienst en drie polyvalente technische assistenten.

Verantwoordelijke groendienst

De gemeente is op zoek naar een verantwoordelijke voor de groendienst (D4-D5) in voltijds contractueel dienstverband voor onbepaalde duur in de 38-uren werkweek.

De medewerker staat in, in samenwerking met zijn diensthoofd, voor een efficiënte en optimale werking van de groendienst. Hij werkt aan het onderhoud van het bestaande groen en de realisatie van nieuw groen binnen de gemeente. Hij geeft leiding aan een tiental groenmedewerkers en beschikt daarvoor over de noodzakelijk leidinggevende vaardigheden.

Voorwaarden zijn minstens vier jaar relevante beroepservaring in het groenonderhoud, bij voorkeur in een leidinggevende functie bij een openbaar bestuur, als zelfstandige of bij een privé-werkgever in een gelijkaardige functie. Daarnaast is de medewerker in het bezit van een rijbewijs B.

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie van rijbewijs, jobbeschrijving van de vorige functie(s) en een recent uittreksel uit het strafregister uiterlijk op 18 januari 2019 aangetekend naar het College van burgemeester en schepenen, Centrumstraat 8, 9870 Zulte of geef deze tegen ontvangstbewijs af in het gemeentehuis ten laatste op 18 januari 2019.

Polyvalente technisch assistenten

De gemeente is ook op zoek naar drie polyvalente technisch assistenten (D1-D3) in voltijds contractueel dienstverband voor onbepaalde duur in de 38-uren werkweek.

De medewerker is verantwoordelijk, samen met een vijftal collega’s, voor het uitvoeren van diverse werken binnen de dienst patrimonium: diverse klusjes en kleine metselwerken, het plaatsen van verkeersborden, schilderwerken, werken aan sanitaire installaties, klein schrijnwerk, enz.. Hij werkt in nauw overleg met de ploegbaas patrimonium en helpt mee aan de uitbouw van een performante technische uitvoeringsdienst.

Voorwaarden zijn dat de kandidaat in het bezit is van een rijbewijs B en beschikt over een technisch en praktisch inzicht en over een grondige kennis van actuele werktechnieken. Beschikken over ervaring met betrekking tot schilderwerken, schrijnwerk en sanitair is een pluspunt. Ook het hebben van een rijbewijs C en/of G en het zich ter beschikking stellen voor de gemeentelijke strooidienst wordt als een pluspunt meegenomen.

Praktisch

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie van rijbewijs en een recent uittreksel uit het strafregister uiterlijk op 18 januari 2019 aangetekend naar het College van burgemeester en schepenen, Centrumstraat 8, 9870 Zulte of geef deze tegen ontvangstbewijs af in het gemeentehuis ten laatste op 18 januari 2019.

Voor beide vacatures wordt een wervingsreserve aangelegd voor drie jaar, verlengbaar met twee jaar.

Een infobundel voor beide vacatures is verkrijgbaar bij de personeelsdienst via tel. 09 243 14 67 of personeel@zulte.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio