Jaloerse man zendt naaktfoto's van ex naar haar werkgever

Jaloerse man zendt naaktfoto's van ex naar haar werkgever

Foto: Imageglobe

Nieuwpoort -

T.S. zond uit wraak omdat zij hem verlaten had een pakje naaktfoto's van zijn ex-partner naar haar werkgever.

T.S. en B.C. hadden zes jaar lang een relatie. Toen de vrouw er een streep onder trok, legde T.S. zich daar niet zomaar bij neer. “Als ze naar mij stampen, stamp ik terug”, zei hij tot de rechter. Hij belaagde haar op allerlei manieren, zond haar in drie maanden tijd 657 sms'jes en viel haar ook lastig op haar werk. De spreekwoordelijke druppel was echter het pakje met naaktfoto's van haar dat hij naar haar werkgever in Nieuwpoort stuurde.

De vrouw woonde het proces niet bij. “Ze wil niet meer met hem geconfronteerd worden en schaamt zich diep voor wat gebeurd is”, zei haar advocaat. “Hij minimaliseert en ontkent zelfs veel van de tenlasteleggingen.”

Ze vroeg een schadevergoeding van 5.000 euro voor haar cliënte. Toen de beklaagde onder voorwaarden vrijgelaten werd, herbegon hij zijn spelletje gewoon weer. Hij verspreidde onder meer het bericht dat zij een seksuele relatie had met de directeur van het rusthuis waar ze werkte. Hij zei dat hij dat deed uit wraak omdat zij zelf het gerucht verspreid had dat hij aan een bipolaire stoornis leed.

Advocaat Jan Leysen zei dat zijn cliënt manisch-depressief is. Al gaf hij toe dat zijn reactie niet de mooiste was. Een goede psychologische begeleiding is volgens hem aangewezen. Volgens T.S. ging het in werkelijkheid om amper vijf foto's. Hij had naar eigen zeggen bovendien witte strookjes op haar strategische plekken aangebracht. “Zoals vroeger in de cinema.” Vonnis op 8 januari.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees