Beauty

Naomi Campbell voor het eerst in haar carrière gezicht van beautymerk

Naomi Campbell voor het eerst in haar carrière gezicht van beautymerk

Foto: Isopix

Het Britse topmodel Naomi Campbell gaat al decennialang mee, maar een beautycampagne stond nog niet op haar CV. Tot nu: de 48-jarige schone is het nieuwe gezicht van make-upmerk Nars.

Het merk heeft het nieuws woensdag zelf wereldkundig gemaakt via een foto van het model op Instagram. “Naomi is een levende legende en toont een heel sterke persoonlijkheid aan de camera”, staat er over het gezicht van de nieuwe lentecampagne. De oprichter van het bedrijf, François Nars, en het model zijn goede vrienden. “Ik ken haar sinds de start van haar carrière. Vanaf het prille begin bewonder ik haar schoonheid en haar stijl.”

Campbell zelf deelt de foto, trouwens gemaakt door Nars zelf, ook via Instagram. Ze schrijft erbij dat ze “heel vereerd” is omdat ze het uithangbord van het merk wordt. Ze is trouwens niet het eerste model dat in een nieuw hoofdstuk van haar carrière de pijlen op de beautyindustrie richt. Eerder deze maand raakte bekend dat ook Kendall Jenner, het best betaalde topmodel ter wereld - een haarverzorgingslijn van Formawell Beauty promoot.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees