KADE Podiumkunsten organiseerde op woensdag 19 december hun ‘Warmste Wintervoorstelling’ in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel. De organisatie werd een succes. Een hele namiddag en avond lang werd er opgetreden, gegeten en gedronken voor het goede doel. Bij die gelegenheid werden er ook zelfgemaakte kerstkaarten verkocht en werd er een tombola op poten gezet. Dit leverde maar liefst € 6.164,5 op.

Het filiaal van KADE in Nazareth organiseerde ‘Het Warmste Filiaal’ met een optreden van de leerlingen en een Warmste Winterbar, waar ze onder andere kerstkaartjes en zelfgebakken taarten en cake verkochten. Dat leverde een een bijkomende € 1.172 op.

Het totaalbedrag van € 7.336,5 wordt integraal geschonken aan het goede doel The Sound of Home. Deze organisatie zorgt er voor dat jongeren op de vlucht muziekles kunnen volgen in een Vlaamse academie. KADE Podiumkunsten bedankt alle vrijwilligers, deelnemers, sponsors en uiteraard alle bezoekers voor hun warme inzet en mooie bijdragen. Dankzij hen werd de academie warmer dan ooit.

Meer info over The Sound of Home vind je hier.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio