“Mijn kerstcadeautje voor mijn man? Seks met zo veel vreemden als hij wil”

“Mijn kerstcadeautje voor mijn man? Seks met zo veel vreemden als hij wil”

Themabeeld Foto: ss

Een degelijk kerstcadeautje vinden is voor veel mensen een heuse opgave. Toen Jess haar man enkele jaren geleden vroeg wat hij wilde hebben, wist ze echter niet of ze hem dat wel kon geven. Jaren later zijn ze tot een compromis gekomen, en Brad heeft nooit nog om een ander kerstcadeau gevraagd.

“Mijn relatie met Brad begon zoals zovele andere. We hebben elkaar ontmoet, zijn verliefd geworden, trouwden en gingen samenwonen. Ik wist dat Brad al in open relaties gezeten had, maar ik heb het heel duidelijk gemaakt dat dat niets voor mij was, en dat vond hij oke”, zo vertelt Jess aan de blog Whimn.

“Toen we drie jaar getrouwd waren en een prachtig dochtertje Emilia hadden gekregen, rakelde hij het echter weer op. Het was begin december en ik vroeg hem wat hij voor Kerstmis wilde. Ik dacht dat hij aftershave zou zeggen, of nieuwe hemden. In de plaats daarvan trok hij me dicht tegen zich aan.”

“Weet je wat ik meer zou willen dan wat dan ook? Ik zou het fantastisch vinden moest je opnieuw willen overwegen om een open relatie te proberen”, klonk het.

“Toen kuste hij me, vol en diep, op een manier die mijn knieën zou doen knikken als ik niet druk bezig was te verwerken wat hij net gezegd had.”

“Jess, ik hou meer van je dan wat dan ook. Dat zal nooit veranderen. Ik heb geen interesse in een relatie met iemand anders. Je bent de prachtige moeder van mijn kinderen en ik aanbid de grond waarop je loopt, maar ik word gewoon heel opgewonden van het idee van anonieme seks met vreemden. Dat is altijd zo geweest, en al heb ik die gedachten voor jou proberen te verdringen, ik denk dat dat altijd zo zal zijn.”

“Mijn gedachten schoten alle kanten op en ik probeerde alternatieven te bedenken. Rollenspellen, of samen porno kijken misschien? Brad stond erop dat hij enkel het “echte werk” wilde. Hij smeekte me om er gewoon nog eens over na te denken.”

“Ik heb aan weinig anders gedacht terwijl we Kerstmis voorbereidden voor ons dochtertje. Ik dacht eraan toen we haar foto voor de Kerstman namen en ik dacht eraan toen ik voor Brad een flesje aftershave kocht, het inpakte en onder de boom legde.”

“Op Kerstmis zelf, nadat we de cadeautjes hadden uitgedeeld, de dag met de familie hadden doorgebracht en Emilia in bed gelegd hadden, schonk ik Brad een glas wijn in. En een iets groter glas voor mezelf.”

“Oké, zei ik. We kunnen een open huwelijk proberen. Maar op één voorwaarde: als ik het niets vind, dan stopt het meteen. Brad was in de wolken en ging meteen akkoord.”

“Het duurde een week voor hij zijn eerste date geregeld had met een vrouw. Ik stelde geen vragen, ik wilde het niet weten. Brad moedigde me aan om enkele mannen te ontmoeten, maar ik was niet geïnteresseerd. Ik deed dit voor hem, maar het was niets voor mij.”

Pure kwelling

“Die avond waarop Brad uitging was een pure kwelling. Alles wat ik kon doen was denken over waar hij was en wanneer hij terug zou zijn. Ik haatte elke minuut. Vier uur nadat hij vertrokken was, kwam hij terug. Ze hadden seks gehad, zo vertelde hij me, en hij voelde zich euforisch.”

“De vrouw in kwestie was oké, zo ging hij verder, maar niets vergeleken met mij. Hij vertelde me dat hij geen plannen meer had om haar ooit nog te zien. Maar de seks was gek en vrij zoals dat alleen kan met iemand van wie je weet dat je ze nooit nog zal zien.”

“De volgende week was Brad extreem attent en lief zoals hij in geen jaren nog was geweest. Maar ik voelde me vreselijk. Hoe kon iets dat hem zo gelukkig maakte, mij zo slecht doen voelen? Ik realiseerde me dat ik niet altijd zo kon leven en kwam met een compromis op de proppen.”

Het compromis

“Ik vertelde Brad dat ik het vreselijk vond om te weten dat hij met iemand anders was, maar dat ik hem niet wilde beroven van dat geweldige gevoel voor hem. Hij stelde voor het op te geven, maar ik wist dat het verlangen weer aan hem zou gaan vreten.”

“Wat als we er iets van maken dat enkel voor Kerstmis is? Zou je ermee kunnen leven als het enkel voor december zou zijn? Op die manier kon ik de rest van het jaar ontspannen, wetende dat hij met lichaam en ziel bij mij was.”

“Brad vond het fantastisch en ging graag akkoord. Dat is intussen vier jaar geleden en het werkt best goed. Ik kan niet doen alsof ik december geweldig vind, maar ik focus op Kerstmis en maak het zo magisch mogelijk voor onze kinderen.”

“Vorig jaar hebben we onze kleine Leo in ons gezin verwelkomd. Hij werd niet verwekt in december, want dan ben ik een hele maand onbeschikbaar terwijl Brad doet wat hij moet doen. Hij heeft nog eens voorgesteld om het ook te proberen, maar ik ben niet getrouwd om het met anderen mannen te doen. IK begrijp het echt niet, maar ik maak er het beste van.”

Play

bekijk ook

Vloer van “illegale” seksclub bezaaid met schaarsgeklede vrouwen tijdens inval politie

Eerste Amerikaanse ‘bordeel’ met seksrobots krijgt kritiek vanuit religieuze hoek: “Leert mannen verkrachten”

Man moet worden gered door brandweer als zijn hand klem zit in automaat met seksspeeltjes

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees