Ariana Grande annuleert concert door problemen met gezondheid na turbulent jaar

Ariana Grande annuleert concert door problemen met gezondheid na turbulent jaar

Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Ariana Grande heeft een concert in Las Vegas op oudejaarsavond geannuleerd omdat ze al een tijdje sukkelt met gezondheidsproblemen. Dat heeft de popster bekendgemaakt op Instagram. “Ik maak het volgend jaar goed”, laat ze weten aan het einde van een turbulent jaar.

Het concert in Las Vegas zou het eerste worden voor Ariana Grande sinds het overlijden van haar ex-lief Mac Miller en het verbreken van de verloving met Pete Davidson. Maar enkele dagen voordien postte ze op haar Instagram Story dat ze er nog niet klaar voor is.

“Vegas, ik ben nog aan het worstelen met enkele gezondheidsproblemen”, aldus Grande. “Het spijt me enorm dat ik jullie niet zal kunnen zien. Ik hou van jullie en maak het volgend jaar goed.” Het gaat om onvoorziene gezondheidsproblemen, voegde haar management er wat later nog aan toe.

Turbulent 2018

Ariana Grande heeft er een turbulent jaar opzitten. Haar ex-lief Mac Miller stapte tot ieders verbazing uit het leven en enkele maanden later verbrak haar verloofde Pete Davidson de verloving met de popster. Haar grote zorgen schreef ze van zich af in het lied Thank U, Next, waarin ze brandhout maakte van haar vorige liefjes. De videoclip bij de song brak tal van records.

De Sweetener-tournee van Grande brengt de zangeres volgend jaar ook naar het Sportpaleis in Antwerpen. De tournee van de Thank U, Next-zangeres zal ook halt houden in Manchester, waar net na een concert van haar 22 doden vielen bij een aanslag in 2017.

Ariana Grande annuleert concert door problemen met gezondheid na turbulent jaar
Foto: Instagram Stories
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees