Nuit de Sylvestre en Feest! 2019 begeesteren jong en oud

FOTO. Deinze maakt feestend leuke overstap van oud naar nieuw

De Nuit de Sylvestre in de VIP-lounge van voetbalclub SK Deinze, waarbij 200 van de gasten voor het feest lekker tafelden is een leuk gebeuren geworden. Jong en oud gingen na het zo goed als bij iedereen gesmaakte menu en buffet al van een uurtje voor middernacht de dansvloer op. Organisator Jonathan Van Helleputte en zijn team mogen trots terugblikken op hun oudejaarsnacht. Ook de Brielpoort was voor Feest! 2019 helemaal volgelopen.

Voor deze zesde editie van Nuit de Sylvestre was weinig aan het concept veranderd. Iedereen genoot vanaf 19 uur van een uitgebreide receptie, gevolgd door een culinair gebeuren verzorgd door Christoph Bassez uit Olsene. Nadien sloten nog enkele tientallen gasten aan voor het dansfeest, in die mate dat de lounge van SK Deinze goed gevuld was. Het werd er nog gezelliger op toen de initiatiefnemers alle aanwezigen bedolven onder een stortvloed van leuke gadgets om het jaar op een vrolijke manier uit te wuiven en het nieuwe te verwelkomen. Net voor 24 uur kreeg iedereen nog een glaasje champagne om volop op elkaars gezondheid te klinken. Een ontspannende avond voor tientallen koppels, dichtbij huis, al zagen we dat ook veel koppels uit de regio rond Deinze van de partij waren. De dj’s zorgden er alvast voor dat de dansvloer altijd gevuld was.

Amper een paar honderd meter verder, in een prachtig tot fuifzaal omgetoverde Brielpoort, vond Feest! plaats, hét classy oudejaarsevenement. Vanaf 23 uur zorgden tal van dj’s daar voor steengoede dansmuziek. De honderden, meestal jongere mensen onderbraken rond middernacht wel even de ambiance binnen om buiten het afsteken van het vuurwerk op de Leieoever te volgen. Na de knallen trokken de jongedames, over het algemeen gehuld in een licht feestkleedje, terug de gezellige zaal binnen om er samen met andere koppels uit de bol te gaan. Zelfs Daniel, de gastheer van Radio Tequila, die een handje toestak genoot van dit Feest!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio