Een en Canvas gaan dagelijks sfeerbeelden uitzenden van onze streek

Pajottenland mag zichzelf twee jaar van zijn mooiste kant tonen

Pajottenland mag zichzelf twee jaar van zijn mooiste kant tonen

Het landschap is een van de grote troeven van het Pajottenland. Foto: idh

Gooik / Halle / Pepingen / Baarle-Hertog / Oudenaken / Dilbeek / Ternat / Lennik / Roosdaal / Bever / Galmaarden / Beersel / Asse / Affligem / Liedekerke / Sint-Pieters-Leeuw -

Pajottenland+ bereikte met Feratel een overeenkomst om op Een en Canvas gedurende twee jaar dagelijks beelden uit de streek te tonen. “Een mooie promotie, zeker nu ook het Bruegeljaar er aan komt”, aldus voorzitter Michel Doomst.

De beelden van Feratel tonen meestal Duitse, Oostenrijkse en Italiaanse bergdorpen en skistations. “Maar ook een aantal Vlaamse toeristische attractiepolen en Vlaamse steden maken gebruik van de promotiekanalen die Feratel aanbiedt”, weet Jos Huwaert, coördinator van Pajottenland+. “Het zorgt voor extra toeristische promotie en zet je stad of streek op de kaart. We spelen al een tijdje met de idee om ook het Pajottenland in de sfeerbeelden op de nationale zenders te krijgen op momenten dat er geen eigen uitzendingen zijn. Nu is het eindelijk gelukt.”

Bruegeljaar

Het Pajottenland staat voor een uitzonderlijk jaar omdat het zich in 2019 graag als regio van Bruegel wil profileren in het Bruegeljaar. “Voor onze streek is het belangrijk dat we in 2019 een aantal zaken rond Bruegel extra in de verf kunnen zetten via de tv-beelden en de digitale kanalen van Feratel zoals het Bruegels Fietsfeest dat we op 23 juni 2019 organiseren vanuit Pajottenland+, samen met Toerisme Pajottenland & Zennevallei en een dertigtal producenten, horeca en attracties. Behalve Bruegel gaan we de komende twee jaar ook andere grote evenementen kunnen communiceren via Feratel , en bepaalde acties van de producenten, horeca en dienstverleners die met het Pajottenlandmerk werken aan bod laten komen”, aldus Jos Huwaert.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio