Nieuwjaarsreceptie op het Gaston Martensplein

Het gemeentebestuur van Zulte nodigt ook dit jaar alle inwoners van Zulte uit om het nieuwe jaar 2019 feestelijk in te zetten met een hapje en een drankje. Dit jaar heeft de receptie plaats op het Gaston Martensplein in Zulte op zondagmorgen 6 januari van 10 tot 14 u. Omwille van de nieuwjaarsreceptie gaat de markt op zondagmorgen niet door.

Sinds 2009 organiseert het gemeentebestuur een Nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van Zulte. Dit jaar heffen wij het glas op zondag 6 januari 2019 op het Gaston Martensplein in Zulte. Lokale verenigingen zorgen opnieuw voor spijs en drank tegen democratische prijzen. Het gemeentebestuur zelf deelt aan alle aanwezigen vier bonnetjes uit, die men kan inruilen voor een hapje of een drankje.

Dit jaar nemen niet minder dan 16 verenigingen deel aan de nieuwjaarsreceptie: Okra Zulte, KVLV Zulte, Oudercomité Gemeenteschool Zulte, Gezinsbond Zulte, Aspi’s Chiro Kanjo Zulte, Kapelhoek, Bowling Club Firtel ’91, De Piste vzw, Istuti vzw, Zubiga, Oxfam, Natuurpunt, vzw De brugge, Dier onder Dak, Toneelkring Klaverke Vier en Ouderraad VBS Zulte. Zij zullen instaan voor een mooi aanbod aan warme en koude hapjes, zoals frietjes, pannenkoeken, croque monsieurs of chocolademousse, en warme en koude dranken, zoals soep, warme chocomelk, bier of cava.

Bij de vorige edities van de Zultse nieuwjaarsreceptie was er telkens een grote opkomst. In 2013 telden we 2.500 aanwezigen. In 2016 waren er dat 2.650.

De Nieuwjaarsreceptie is een ideaal moment om kennis te maken met het nieuwe gemeentebestuur, een babbeltje te slaan of nieuwjaarswensen uit te wisselen met vrienden, buren, kennissen,…  Alle Zultenaren zijn welkom.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio