Nostalgie strikt Rob Vanoudenhoven, Bieke Ilegems en Geert Devlieger

Nostalgie strikt Rob Vanoudenhoven, Bieke Ilegems en Geert Devlieger

Rob Vanoudenhoven zal in het ­programma vertellen over zijn rijkgevulde carrière. Foto: ISOPIX

Rob Vanoudenhoven (50) komt de ochtendploeg van radiozender Nostalgie versterken. Dat doen ook ex-doelman Geert De Vlieger en presentatrice Bieke Ilegems.

Elke dinsdag tussen acht en negen uur zal Rob Vanoudenhoven anek­dotes ophalen uit zijn rijkgevulde tv-carrière in het radioprogramma Seb in de Ochtend op Nostalgie. Vanoudenhoven is op tournee met zijn show Het XIIIde Werk en heeft altijd gezegd dat hij zo veel materiaal had dat hij tien shows kon vullen.

Elke maandag is op Nostalgie Geert De Vlieger (47) te gast. De ex-doelman is voetbalanalist bij Play Sports en zal de meest opmerkelijke sportmomenten analyseren en ook vooruitblikken. Voor Bieke Ilegems (47) wordt donderdag de vaste dag om bij Nostalgie langs te komen. De presentatrice zal haar licht laten schijnen op alles wat zich afspeelt in de bioscoop.

Gezondheidscoach Claudia Van Avermaet blijft vaste klant op woensdag, net als stand-upcomedian Brik Van Dyck op vrijdag. Seb in de Ochtend is elke werkdag te beluisteren van zes tot negen.

Corrigeer

MEER NIEUWS