James Cooke maakt debuut als Louis in musical ‘40-45’

James Cooke heeft zijn officiële première in de rol van Louis in de spektakel-musical 40-45 achter de rug. Na weken van intensieve voorbereiding was het zondag eindelijk zover. De eerste keer verliep alvast prima en het smaakt duidelijk naar meer.

James Cooke nam de rol van Louis over van Jonas Van Geel, en zal nog tot eind maart op het podium staan. Cooke was naar eigen zeggen wel heel zenuwachtig voor zijn première.

“Maar ik ben ongelooflijk blij dat ik deel mag uitmaken van de cast van 40-45”, zei James Cooke. “Zowel voor als achter de schermen is dit een productie met topmensen. De rol van Louis is voor mij als acteur eten en drinken. En weten dat ik deze rol mag delen met mijn goede vriend Jonas Van Geel is helemaal een feest.”

Opnieuw verlengd

De ticketverkoop voor 40-45 loopt al van bij de start bijzonder goed. Sinds de wereldpremière blijft de vraag naar tickets aanhouden. Op dit moment staat de teller op meer dan 500.000 tickets. Om te kunnen voldoen aan de vraag, werd de voorstelling opnieuw verlengd tot en met 1 december 2019.

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees