Celebs

Jim Carrey moet biezen pakken op Golden Globes: “Je bent een held, maar maak het niet moeilijker dan het al is”

Jim Carrey moet biezen pakken op Golden Globes: “Je bent een held, maar maak het niet moeilijker dan het al is”

Jim Carrey zorgde afgelopen weekend voor een openingsstukje van formaat op de Golden Globes-uitreiking in Hollywood, door weggestuurd te worden. De beroemde komiek was aanwezig voor zijn rol in de televisieserie ‘Are You Kidding’, maar had plaatsgenomen bij de filmsterren. Dat leverde hem een ‘uitbrander’ op van presentators Sandra Oh en Andy Samberg, die hem prompt op zijn plek zetten. Maar Jim Carrey zou Jim Carrey niet zijn als hij niet - geheel in zijn eigen stijl - reageerde op het voorval: “Zal ik mijn eten ook meenemen?”

Intussen regent het lofbetuigingen op sociale media over het openingsstukje en ook over Carrey, die volgens velen ”helemaal terug is”, na ”twee jaar in de hel”. “Laat Jim Carrey de Oscars presenteren”, “hoe Jim Carrey de Golden Globes redde” en “hij steelt de show op z’n eentje”, zijn slechts enkele van de positieve reacties.

De acteur worstelde met zichzelf na de dood van zijn ex-vriendin Cathriona White - die stierf aan een overdosis medicijnen - en werd ook aangeklaagd door familie van de vrouw. Ze beschuldigden Carrey ervan zijn “status te hebben misbruikt om voorgeschreven medicijnen op illegale manier te verkrijgen en te verdelen”, wat volgens hen tot haar dood leidde. Desondanks droeg Carrey de kist van zijn voormalige geliefde op haar begrafenis.

 

bekijk ook

 

Jim Carrey schittert als Mr. Pickles in de eerste televisieserie van de acteur in 20 jaar

Acteur Jim Carrey draagt kist van ex

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees