Voetjebal gaat verder op zijn elan in Zulte

Voetjebal gaat verder op zijn elan in Zulte

Foto: LEZ

Zulte - Vorig jaar nam Voetbalschool Atletico het initiatief om in de regio “Voetjebal” te introduceren. In Zulte liep het meteen storm. Daarom komt daar eind januari ook een vervolg aan, nog steeds in de aangename Zultse sporthal, Waalstraat 118. Voetjebal is bestemd voor kids van 2 tot en met 5 jaar. Van januari tot en met maart zullen een select aantal deelnemers op zondagmorgen kunnen genieten van dit uniek concept.

Manager Eddy Van Oost: “Samen met één van de ouders leren de kinderen omgaan met een bal en maken ze een eerste kennis met voetbal. Al is voetballen niet het enige wat ze doen. Ook spelletjes en coördinatie- en spieroefeningen komen aan bod. Dat is dan ook weer een hulp voor de ontwikkeling van hun prille persoonlijkheid en taalontwikkeling. En bovendien beleven de ouders een unieke ervaring met hun kind, onder de (des-)kundige begeleiding van Melanie Oosterlynck”.

“In oktober vorig jaar kwam VTM Nieuws in Zulte een reportage maken over Voetjebal. Daarop stelde de reporter de vraag of het niet heel jong is om al met voetbal te beginnen. Deborah, mama van de tweejarige Victor, weerlegde dit onmiddellijk: Victor is wel nog heel jong, maar ik vind het belangrijk dat hij veel beweging heeft. Hij leert van alles bij en hij doet het graag, vooral als het gerelateerd is aan voetbal. Eigenlijk moet ik zeggen: samen doen we het heel graag.”

Praktisch

Op 27 januari a.s. start in Zulte de “Voorjaarssessie Voetjebal. Er kunnen twee groepjes deelnemen van maximum tien spelertjes en één van hun ouders. Een les of “training” duurt 45 minuten en kost negen euro. Het zijn er 10 in totaal. De eerste groep begint om 10u, de tweede om 11u. Bij de eerste inschrijving betaal je nog €35 voor een leuk en uniek voetbalpakje.

Inschrijven kan enkel via de website www.atletico.be/inschrijven.

De VTM-reportage kan je hier bekijken.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio