Kasper Asgreen verlengt tot eind 2021 bij Deceuninck - Quick-Step

Kasper Asgreen verlengt tot eind 2021 bij Deceuninck - Quick-Step

Foto: Photo News

Brussel -

De Deen Kasper Asgreen heeft een nieuw contract ondertekend bij Deceuninck - Quick-Step. Hij zette zijn krabbel onder een verbintenis tot eind 2021, zo laat de Belgische WorldTourploeg vrijdag weten.

De 23-jarige Asgreen zegt “heel enthousiast” te zijn met het nieuwe contract. “Patrick (Lefevere) bood me deze kans en ik moest er niet lang over nadenken. Het was een no-brainer voor mij”, vertelt hij. “Het is een lang contract en ik heb nu drie jaar om te leren en mij te ontwikkelen. We hebben sterke renners die bewezen hebben te kunnen winnen en ik kijk ernaar uit van hen bij te leren. Ik hoop ook meer mooie momenten te beleven zoals vorig jaar op de WK-ploegentijdrit in Innsbruck, wat voor mij het hoogtepunt was van mijn seizoen als neoprof.”

Asgreen vormde op het WK bij Quick-Step Floors een team met onder meer Laurens De Plus en Yves Lampaert. De Belgische ploeg pakte goud voor het Duitse Sunweb en het Amerikaanse BMC.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.