“Ze kan met gemak 20 kilo vlees tillen”: sommige finalistes Miss België krijgen een… vreemde introductie

“Ze kan met gemak 20 kilo vlees tillen”: sommige finalistes Miss België krijgen een… vreemde introductie

De introductie van elke finaliste voor Miss België gaat gepaard met een korte intro door de presentatoren. Veelal moet dit hun grootste kwaliteiten en troeven in de verf zetten en dit jaar zijn de troeven van sommige finalistes… apart.

Bij het begin van de show komen de finalistes één per één het podium op om zich voor te stellen aan jury en publiek. Bij hun entree worden ze met enkele zinnetjes ingeleid. Veelal blijft dit beperkt tot hun studies, hobby’s, troeven en andere kwaliteiten. Dit jaar krijgen enkele introducties alvast een originaliteitsprijs. Een bloemlezing.

LEES OOKMiss België kiest haar opvolgster: dit zijn de favorieten van de huidige Miss België

Donna “werkt overdag bij haar papa in de vleesgroothandel, waar ze met gemak 20 kilogram vlees opheft en versnijdt. ‘s Avonds werkt ze als zelfstandige schoonheidsspecialiste, dat geeft haar leven meer glamour”.

Julie “is heel milieubewust, vanavond showt ze deze speciaal voor haar ontworpen avondjurk, gemaakt uit gerecycleerde stof. Deze prachtige jurk wordt straks per opbod verkocht.”

Josephine Charlotte “houdt van kickboksen, naast haar spraakvaardigheid en spontaniteit zijn haar sproetjes haar grootste specialiteit waarmee ze zich onderscheidt in haar modellenwerk”.

 

 

Julie “houdt ook van zingen, als zij onze nieuwe Miss België wordt, zal zij voor jullie het nationale volkslied zingen in de drie officiële talen van ons land”.

Chloë “is farmaceutisch assistent. Ze mag dan wel een miss zijn en houden van fotoshoots, toch helpt ze graag op het landbouwbedrijf van haar ouders waar ze met de tractor rijdt en de koeien melkt.”

 

Intussen op Twitter

Twitterend Vlaanderen zit tijdens de miss-verkiezing evenmin stil. Elke 'flater' en ongemakkelijk momentje is er een geliefd onderwerp.

 

 

 

 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees