Geen onbekende in de showbizz: had jij de nieuwe Miss België herkend?

De Antwerpse Elena Castro Suarez werd zaterdagavond in Plopsaland verkozen tot de nieuwe Miss België. Een verrassing, want ze werd vooraf niet getipt bij de favorieten. Castro Suarez is 18, heeft Belgisch-Spaanse roots en zet haar studies rechtspraktijk even stop. En wie een beetje thuis is in Vlaamse tienerpop, kende haar misschien al van de formatie Popkidz.

Geen onbekende in de showbizz: had jij de nieuwe Miss België herkend?
Foto: ARS Entertainment

Tussen haar 12 en 15 jaar maakte Elena Castro Suarez deel uit van het tienergroepje Popkidz. “Universal ging in dansscholen op zoek naar twee meisjes en een jongen om een poptrio te vormen”, vertelt Miss België in een uitgebreid interview met Het Nieuwsblad. “Ze hadden gelukkig meer oog voor de looks en dansskills, dan voor ons zangtalent. Want ik krijg geen zuivere noot uit mijn keel.”

LEES HET HELE INTERVIEW. Gepest als tienerzangeresje, nu gekroond als ’s lands mooiste: “Ik heb de aandacht niet nodig, maar geniet er wel van”

De grote doorbraak is er nooit gekomen voor Popkidz, maar de tieners hielden het toch drie jaar uit. Het leverde hen een plaatsje op de affiche van de zomertour van Disney Channel op en ze mochten zelfs voor 5.000 man hun single Halloween brengen in de Lotto Arena.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees