Paul deelt onschuldige babyblunder op Facebook, niet veel later staat de politie voor de deur

Hij is amper twee weken papa van zijn zoontje Ben, en die eerste twee weken zal Paul niet snel vergeten. Een kleine uitschuiver op restaurant, die hij vrolijk deelde op Facebook, zorgde er namelijk voor dat de politie voor zijn deur stond om te kijken of hij zijn zoontje niet mishandelde.

nkdr

De Britse Paul Dawson was stomverbaasd toen de politie vorige week plots aan zijn deur stond om te vragen of hij zijn zoontje pikante saus gevoederd had. Het gevolg van een bericht op Facebook nadat hij met zijn vrouw en baby op restaurant geweest was.

“Mijn zoontje werd geboren op nieuwjaarsdag en mijn vriendin Lorencia en ik gingen uiteten. Lorencia gaf Ben de borst en ik was pikante kippenvleugeltjes aan het eten. Omdat zij ook rustig wilde eten, vroeg ze of ik hem even wilde vasthouden”, zo schreef Paul zondag op Facebook. “Ik heb mijn handen schoongeveegd, uiteraard, en hield hem vast.”

“Hij vond het niet zo fijn dat hij geen eten meer kreeg, dus stopte ik mijn vinger in zijn mond om hem tevreden te houden. Ik was totaal vergeten wat ik gegeten had”, zo ging het bericht verder. De kleine Ben had het echter snel door: “Hij maakte een gek gezicht. Blijkbaar vinden baby’s van vijf dagen oud het niet fijn als hun vader zijn vinger in hun mond stopt nadat hij pikante kippenvleugeltjes gegeten heeft. Per ongeluk trouwens.”

Kippenvleugels met een staartje

Vorige week dinsdag stond de politie echter plots voor de deur. Toen Paul vroeg wat er mis was, vroegen de agenten: “Weet je dat dan zelf niet?” Paul kwam uit de lucht vallen toen ze hem vertelden dat hij zijn zoon blijkbaar pikante saus zou voederen. Hij was zo aangedaan van de aantijging dat hij zijn vriendin de situatie liet uitleggen. “Ik stond met tranen in mijn ogen. Dat iemand daar de politie voor belt.”

© Facebook

“Mijn vriendin heeft de agenten dan gevraagd of ze het bericht op Facebook gelezen hadden. Dat bleek niet het geval te zijn, dus toonde ze het hen. Ze zagen er een beetje beschaamd uit… Ze hebben zich meteen geëxcuseerd, gezegd dat ze nooit gebeld hadden mogen worden voor zoiets en zijn meteen vertrokken.”

“Het was absoluut walgelijk. Het heeft onze hele kerstperiode vergald.”

Een traan, en een lach

Ook al kwam het hard aan bij Paul, zowel hijzelf als zijn vrienden proberen de situatie nu toch met de nodige portie humor te bekijken. Zo kreeg hij van een vriendin alvast een slabbetje voor de kleine Ben met het opschrift “Het is hier een beetje chilli” en bewerkte hij zelf al een foto van de boreling met een flesje pikante saus in zijn handjes.

© Facebook

bekijk ook

Vrouw schrikt zich rot als ze beelden van babyfoon bekijkt: “Wat is er achter je?”

Ongelofelijk: vrouw redt pasgeboren baby nadat ze gehuil hoort uit riool

Video toont hoe onthulling geslacht baby enorme bosbrand veroorzaakt die een week zou woeden

Aangeboden door onze partners

Meer video

Hoofdpunten

Keuze van de redactie