Bekende Servische zangeres zegt dat Anderlecht-speler Ognjen Vranjes haar met de dood bedreigde

Bekende Servische zangeres zegt dat Anderlecht-speler Ognjen Vranjes haar met de dood bedreigde

Bosnië staat in rep en roer, en reden is (nog maar eens) Anderlecht-speler Ognjen Vranjes. Jelena Karleuša (40), een bekende Servische zangeres, beweert op haar officiële Facebook-pagina dat de verdediger haar met de dood bedreigde.

De 40-jarige Karleuša staat al meer dan twintig jaar aan de top van de Servische showbizz. Sinds midden jaren ‘90 is ze een bekende zangeres en televisiepersoonlijkheid. Haar vermogen wordt geschat op zo’n tachtig miljoen dollar. Groot was dan ook de verbazing toen de Servische maandagavond een aantal berichten verspreidde op haar officiële Facebook-pagina, die bijna een miljoen volgers telt. Daarin wordt keihard afgerekend met Anderlecht-verdediger Ognjen Vranjes, die ze minachtend “kleine worm” noemt.

De Servische zegt dat Vranjes haar gezin probeerde kapotmaken en haar met de dood bedreigde. Om haar te straffen omdat ze niet inging op zijn avances. Als bewijs postte de zangeres een sip kijkende selfie van Vranjes en een foto van een penis, die de Anderlecht-speler haar zou hebben toegestuurd. Ook was er een screenshot van berichten die ze ontving van een Belgisch nummer. “Ik ben dronken”, en “Als ik sterf vanavond, weet dan dat ik je beste vriend was”, staat er onder meer te lezen.

Zowel Anderlecht als de voetballer hebben voorlopig nog niet gereageerd op de beschuldigingen. De Bosnische verdediger stond de voorbije maanden al een paar keer in het oog van de storm. Eind november verheerlijkte hij supportersgeweld op zijn Instagram-account, enkele dagen later kwam aan het licht dat de man rondloopt met een politiek bijzonder geladen tatoeage.

Aflevering 4: Brugse vlaggen, Brugse Metten Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.