EsseveeVlagt tegen Antwerp

EsseveeVlagt tegen Antwerp

Foto: Facebook

Zulte - Begin februari 2018 werd er in het Regenboogstadion van SV Zulte Waregem voor het eerst een grootse vlaggenactie gelanceerd. Met als moto #EsseveeVlagt vulde een Waregemse IT-firma toen de tribunes met 500 grote supportersvlaggen en de West-Vlaamse derby Zulte Waregem - KV Oostende werd zo een kleurrijk rood en groen gebeuren. Die actie wordt nu herhaald op 19 januari voor de eerste wedstrijd van het jaar tegen Royal Antwerp FC.

Misschien was je als supporter wel aanwezig op de thuiswedstrijd tegen KVO, toen een zee van rood-groene vlaggen wapperde tegen de achtergrond van de sfeertribune. De vlaggen worden door de sfeergroep en de Supportersfederatie nog telkens opgehaald en verdeeld om de tribunes kleurrijk te maken.

Er komt dus een vervolg aan de vlaggenactie van vorig jaar op zaterdag 19 januari. De supporters krijgen daarvoor nog eens 500 nieuwe supportersvlaggen voor de wedstrijd tegen Antwerp. Zij kunnen natuurlijk ook hun eigen vlag meebrengen.

Na de wedstrijd verzamelen de sfeergroep en Supportersfederatie alle vlaggen zodat de vlaggen iedere wedstrijd opnieuw terugkeren in de sfeertribune.

Met de Facebookactie maak je bovendien kans op een etentje voor twee bij Bistro Berto. Toon jouw favoriete kleuren ook op social media. Plaats het #EsseveeVlagt-kader rond je profielfoto op Facebook en je maakt kans op een etentje voor twee personen.

De wedstrijd tegen Royal Antwerp FC op zaterdag 19 januari begint om 20.30 u. Tickets voor deze wedstrijd zijn enkel verkrijgbaar voor of via abonnees.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio