Speciale attentie voor de 19e

Bij K&T Sint-Hubert kan je nu ook manillen en wiezen

Bij K&T Sint-Hubert kan je nu ook manillen en wiezen

Mieke, lid van K&T St.-Hubert, illustreert dat er af en toe wel ludieke dingen gebeuren bij de kaarters. Foto: LEZ

Deinze / Nevele - De activiteiten bij Kaart- en Teerlingclub St-Hubert gaan met het nieuwe jaar weer van start. 2019 wordt niet zo maar een jaar, want de kaarters en teerlingers vieren hun 15e verjaardag. Ter gelegenheid van dit 15-jarig bestaan bieden zij een waaier van nieuwe activiteiten, waarvoor iedereen welkom is. Nieuw bijvoorbeeld is dat er nu ook manillen en wiezen op de agenda staat.

Manillen & wiezen

Christian Lachaert, voorzitter: ‘Om onze club nog verder uit te bouwen verwelkomen wij voortaan ook kaarters die graag manillen en wiezen. Jullie zijn welkom op zaterdag 19 januari vanaf 18 u voor de eerste avond in zaal Ter Wilgen, Poelstraat 70 in Petegem. Er zullen in het totaal in 2019 een elftal gelegenheden zijn om voor ‘manillers’ en ‘wiezers’. Je mag gerust jullie kaartvrienden meebrengen.

Prijskaarting bieden met 19 als magisch getal

Op zaterdag 19 januari is er een prijskaarting bieden. Op deze 19e januari om 19 u ontvangt de 19e persoon die zich inschrijft als deelnemer een speciale attentie. De deuren gaan open om 18 u. Er is een prijzenpot van € 150 en waardevolle naturaprijzen voor de vier finalisten. Deelnemen kost € 3.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio