Ook dat hoort tegenwoordig bij voorbereiding op nieuw wegseizoen: benen ontharen met laser

Ook dat hoort tegenwoordig bij voorbereiding op nieuw wegseizoen: benen ontharen met laser

Foto: Instagram

Nog 18 dagen, dan rijdt Guillaume Van Keirsbulck zijn eerste koers (Ronde van Valencia) voor zijn nieuwe ploeg CCC. Na enkele stages in Spanje staat de conditie op peil. De komende dagen wordt nog aan de details geschaafd en dat mag je in het geval van Van Keirsbulck gerust letterlijk nemen.

Op zijn Instagram-account plaatste hij een filmpje waarbij het haar op zijn benen liet verwijderen via een laserbehandeling. “Het is de tweede keer dat ik het doe. De vorige keer was drie maanden geleden bij mijn zus Axelle, die een schoonheidssalon heeft. Als ik hierna nog drie extra sessies – telkens om de drie maanden – inplan, zouden de haartjes op mijn benen voor altijd weg moeten blijven. Ik weet dat Philippe Gilbert het ook al ooit eens gedaan heeft en van Wout van Aert heb ik ook al zo’n filmpje gezien, maar verder is het volgens mij nog niet ingeburgerd in het peloton.”

Van Keirsbulck raadt het elke renner aan. “Het doet wel een beetje pijn, maar de pijn is draaglijk. Een beetje hetzelfde gevoel als haartjes epileren. Pluspunt is wel dat er nadien geen irritatie mogelijk is, en dat je niet langer om de week je scheermesje moet bovenhalen.”

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.