VC Kuros Zulte viert gouden jubileum

VC Kuros Zulte viert gouden jubileum

Foto: Kuros heren

Zulte - Dit jaar viert volleybalclub Kuros Heren Zulte haar 50ste verjaardag. De feestelijkheden hebben plaats in het weekend van 4 mei. Iedereen is dan welkom voor een bezoek aan de tentoonstelling of het walking dinner met muzikale omlijsting.

Het feestweekend van 4 mei wordt een uitgelezen moment om bij te praten en herinneringen van een halve eeuw ver op te halen met je vroegere ploegmaats. Maar je kan ook gerust een glaasje drinken op de receptie of enthousiast supporteren voor de volleybalheren tijdens de tornooien.

Tentoonstelling

Secretaris Sylvie De Breuck: ‘Dankzij de verzamelwoede van een aantal spelers, oud-medewerkers en bestuursleden kan de geschiedenis vanaf de stichting tot vandaag aan het grote publiek getoond worden. 50 jaar clubgeschiedenis wordt zichtbaar in de vele foto’s, sportieve outfits van de jaren ’60, krantenartikelen, affiches en verslagen.’

Heb je zelf ook nog beeld- of tekstmateriaal, volleymateriaal van vroeger of ken je nog leuke anekdotes rond de club, neem dan gerust contact op via 50jaar@vckuroszulte.be of bel met Katrien Sallet op 0496 27 35 35.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio