Update

Bjorn De Wilde stopt ermee bij Jong Zulte

Bjorn De Wilde stopt ermee bij Jong Zulte

Foto: www.jongzulte.be

Zulte - Bjorn De Wilde kwam in de zomer van 2017 de aanval van Jong Zulte versterken. Zijn palmares oogt indrukwekkend: hij speelde bij KV Oostende, SC Lokeren, Waasland-Beveren, Westerlo en Lierse. Bjorn was toen al 37 en een tijdje inactief als voetballer. Maar hij wilde wel toch graag weer gaan voetballen, zodat zijn zoontje hem toch nog eens in actie kon zien. Jong Zulte bleek hiervoor de perfecte match te zijn. Bijna twee jaar later haakt Bjorn De Wilde deze zomer definitief af bij Jong Zulte. Bjorn is getrouwd met ex-Miss Belgian Beauty Evelien Hoste.

Bij Jong Zulte zijn Koen Versyp en Steven Peck hard bezig om zowel spelers langer te binden als nieuwe gezichten aan te trekken. Eind januari werd een akkoord gesloten met T1 Frederik D'hollander. Hij begint aan zijn zevende seizoen als hoofdtrainer. Naar volgend seizoen toe hebben een hele reeks spelers nu reeds aangegeven de geel/groene kleuren te blijven verdedigen: Jaron Lemey, Naim Amri, Ludovic en Maxime Goeminne, Loic Gevaert, Jens Deconinck, Jasper Decuyper en Dominique Singeot. Ook Michiel Deweer en Michel Ternest blijven de geelgroene kleuren volgend seizoen verdedigen.

Bram Decuyper trekt naar Lochristi. Doelman Sander Anckaert trekt naar Meulebeke, Emmanuel Donkor twijfelt tussen Mariakerke en Jong Zulte. Hij beslist deze week. Verder blijft de club nog op zoek naar een doelman om de concurrentie aan te gaan met Jaron Lemey, een flankaanvaller en/of spelverdeler (nr 10) en een centrale verdediger. 

Er zijn ondertussen ook enkele nieuwkomers. Middenvelder Robin Vanruysseveldt is 28 en een ex-prof van St-Truiden. Hij voetbalde ook bij Mol-Wezel, Witgoor Dessel, KFC Duffel en is dit seizoen actief bij KSV Oostakker. Robin heeft ook trainerservaring en is momenteel T1 bij de kersversie vrouwenploeg van Olsene Sportief. Hij was ook al T1 bij de vrouwen van Moldavo in de 2de klasse en Lierse in 1ste nationale. Hij heeft ook een eigen voetbalschool en geeft tweemaal in het jaar voetbalkampen.

Ook Nicolas Steelant van White Star Lauwe komt Jong Zulte versterken.

 

 

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio