Anderlecht lanceert meldpunt voor makelaars

Anderlecht lanceert meldpunt voor makelaars

Marc Coucke en Michael Verschueren. Foto: BELGA

Brussel -

Makelaars die een speler aanbieden aan RSC Anderlecht zullen dit vanaf vrijdag doen via een aangepast platform. Dat nieuws hing al een tijdje in de lucht en werd vrijdag officieel bevestigd door paars-wit.

“Momenteel krijgen verschillende personen binnen de club berichten van makelaars via allerhande kanalen: telefoon, mail, sms ... Wij krijgen zoveel aanbiedingen, dat het moeilijk is om een overzicht te behouden. Daarom zullen vanaf nu alle aanvragen verzameld worden in een meldpunt voor makelaars”, legde sportief directeur Michael Verschueren uit.

Het platform heeft als doel de aanvragen te centraliseren, zodat de sportieve directie en scoutingcel ze sneller en efficiënter kunnen behandelen. “En hierdoor kunnen we de makelaars een betere opvolging van hun aanvragen verzekeren”, aldus Verschueren.

Om in de toekomst de efficiëntie van het platform nog te verbeteren, zal elke makelaar een uniek account krijgen. Dit is enerzijds gemakkelijker voor de makelaar en anderzijds overzichtelijker voor de club.

Aflevering 5: Geen Berge, wel dalen bij Genk Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.