Dit is een exclusief artikel voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >
Corrigeer
Het Nieuwsblad camera closecorrect down facebook gplus nextprevquote share twitter video

De medewerkers van Wettel Music geven samen met prins Chena, Karnaval-raadvoorzitter Pascal Carael en schepen Marc Torrekens de start van Wettel Music.lds

Carnavalsradio pakt grootsuit op tiende verjaardag

Ninove

-

De carnavalsradio Wettel Music is officieel gestart. De tiende editie is de grootste tot nu toe.

“Tijdens deze jubileumeditie schakelen we een versnelling hoger”, vertelt Philippe Van Gerven van Wettel Music.

De zender, die zijn stek heeft in het stadslabo op de Oude Kaai, is vanaf nu te beluisteren op 105.5 en 107.1 FM, de frequenties van radio MooyZo.

“Dankzij het grote zendgebied zijn we niet alleen in Ninove, maar tot in Aalst en zelfs een groot deel van het Pajottenland te beluisteren”, vertelt Van Gerven. “Wettel Music wordt de komende jaren nog meer uitgebouwd: Ninove heeft een prachtig carnaval en verdient dat.”

Philippe Van Gerven Wettel Music “We zijn tot in Aalst en zelfs een groot deel van het Pajottenland te beluisteren”

De carnavalsmuziek en de programma’s zijn dagelijks te horen van 18 tot 6 uur en de laatste maand voor carnaval zelfs de klok rond. Ninoofse groepen en belangrijke carnavalsfiguren komen er over de vloer en SOS Werner lost de kookperikelen van de carnavalisten op.

“Verder krijgen ook het Ninoofse dialect en de geschiedenis van Ninove carnaval een prominente plaats op de radio en de Facebookpagina, terwijl de carnavalsmixen van de dj’s van de Monjdagnacht voor een absolute feeststemming zorgen.” (lds)

Het beste van Enkel voor abonnees