Zultenaar André De Poorter hele week te gast op Eclips TV

Zultenaar André De Poorter hele week te gast op Eclips TV

De gasten van 'Aan het juiste adres' van 21 tot 25 januari. Foto: André De Poorter

Zulte - Zultenaar André De Poorter is volgende week te gast in het televisieprogramma ‘Aan het juiste adres’ van Michel Follet. Dit programma loopt op de seniorenzender Eclips TV, dat je kan bekijken via Telenet kaneel 40 of Proximus kanaal 109. Centrale gast is DannyVerbiest, de andere gasten zijn Leo De Boeck, Norma Hendy en dus André De Poorter.

Centrale gast van de vijf afleveringen is Danny Verbiest, de creatieve TV-Kameleon, die we o.a. kennen als de originele stem van Samson. Ook de andere gasten komen in de vijf afleveringen telkens aan bod. Leo 'Leofoon' De Boeck is de bezieler achter het telefoniemuseum. Norma Hendy is theater- en tv-actrice en zangeres. Norma scoorde haar eerste hit in 1969 met ‘Een Knalrode gummiboot’. Dit was haar doorbraak in België en Nederland. André De Poorter publiceerde onlangs nog boeken over Gaston Martens en de geschiedenis van het Zults voetbal. Elders kent men hem vooral als de auteur van circusboeken. Hij zal het dus vooral hebben over het Belgisch circusleven, maar ook over Zulte en Gaston Martens.

De vijf afleveringen van 'Aan het juiste adres' met Michel Follet worden uitgezonden van maandag 21 tot vrijdag 25 januari, telkens om 11 u, 17 u en 19.20 u. Het programma heeft  een dagelijks gemiddelde van 300.000 kijkers.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio