Zondag op Q2 om 20.35 u

DDF crew in America's Got Talent: The Champions

DDF crew in America's Got Talent: The Champions

Foto: medialaan-persgroep.be

Deinze / Nevele - In 2016 kreeg DDF-crew met hun wervelende touwen, halsbrekende stunts en epische dansmoves in Belgium’s Got Talent een staande ovatie van de jury en belandden ze in de halve finale. Vier jaar voor ze zich aan die thuismatch waagden, wonnen ze al Holland’s Got Talent. Dit jaar jagen de drie broers Loïc, Ben en Simon, de ropeskippers uit Deinze, op de American dream. Zij zijn immers geselecteerd voor America’s Got Talent: The Champions.

America’s Got Talent: The Champions is een spin-off van America’s Got Talent. Daarin strijden alleen de allerbeste acts van over heel de wereld voor de prestigieuze overwinning. Laat DDF-crew ook in Amerika tussen de absolute wereldtop de monden van het publiek open vallen? Of zorgt de jury voor scherpe commentaar? Dat ontdek je zondag 20 januari om 20.35 u bij Q2.

Ook crème de la crème Susan Boyle is van de partij. Tien jaar geleden veranderde haar leven in drie minuten tijd compleet door haar deelname aan Britain’s Got Talent. Zij is zonder twijfel één van de strafste acts die de revue passeerde in de Got Talent-shows. Susan zien we al zeker terug in de finale want Mel B gebruikte in de eerste aflevering haar golden buzzer. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio