“Ik mis je”: Ariana Grande emotioneel over overleden ex-lief, dat vandaag 27 jaar zou worden

“Ik mis je”: Ariana Grande emotioneel over overleden ex-lief, dat vandaag 27 jaar zou worden

Foto: ISOPIX

Mac Miller zou vandaag 27 jaar geworden zijn. Reden genoeg voor popster Ariana Grande om een reeks foto’s met haar ex-lief te delen op sociale media. “Ik mis je”, schreef ze erbij. Grande en Miller waren een koppel tot ze in mei 2018 uit elkaar gingen. In september overleed de rapper na een overdosis.

Ariana Grande en Mac Miller waren tot mei 2018 een van de populairste koppels in showbizzland. Zij, een popster uit de Disney-familie, en hij, een rapper die nagels met koppen sloeg in zijn teksten. Maar na de breuk tussen de twee ging het bergaf met de rapper. De vele tegenslagen die erop volgden, werden hem te veel. Het leidde tot een overdosis in september 2018 en een veel te vroeg overlijden op 26-jarige leeftijd.

Vandaag, op 20 januari, zou de rapper 27 jaar geworden zijn. Het inspireerde Grande tot het posten van een reeks foto’s van de twee op Instagram Stories, waarop veel mooie momenten van de twee samen te zien zijn. Op Twitter schreef ze ook nog “Ik mis je”, maar die tweet verwijderde ze niet veel later weer.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees