Koninklijke Toneelvereniging Niet Versagen Hansbeke speelt ‘Brand in Mokum’

Koninklijke Toneelvereniging Niet Versagen Hansbeke speelt ‘Brand in Mokum’

De cast van 'Brand in Mokum'. Foto: Freya Martens

Deinze / Nevele - Koninklijke Toneelvereniging Niet Versagen Hansbeke brengt elk jaar twee toneelvoorstellingen op de planken, één voor volwassenen en één voor de jeugd. De volwassenen kunnen dit jaar genieten van ‘Brand in Mokum’ van Bruno Timp in een regie van Ingrid Roets. De première heeft plaats op vrijdagavond 25 januari.

In 'Woonzorgcentrum De Goudenregen' zijn nieuwe richtlijnen voor brand- en andere alarmen binnen gekomen. Die moeten natuurlijk door personeel en bewoners ingeoefend worden. Wat volgt is een opeenstapeling van knotsgekke situaties waarin hartmassages, mond-op-mond beademing, zingende bejaarden, Chappi van de chef, een Poolse kuisvrouw, en zo veel meer de revue passeren. Tot natuurlijk de inspectrice van het Ministerie arriveert! En wat was dat ook alweer met het wegwerken van die wachtlijsten?

Brand in Mokum is een dolle komedie met: Aimé Anthuenis, Bob Coppieters, Stefanie Clement, Laurent Cornelis, Kurt Demeester, Yves Deneir, Julie Devos, Herbert Evrard, Julie Holvoet, Isabel Vander Linden, Brecht Verschuere, Mike Van Renterghem, Théa Walgraeve en Birgit Wille.

Praktisch

Wanneer: vrijdagen 25 januari, 1 en 8 februari, zaterdagen 26 januari, 2 en 9 februari en donderdag 7 februari, telkens om 20 u.

Waar Gemeentezaal Hansbeke, Hansbekedorp 35, Hansbeke

Toegang: € 9, Wie jonger is dan 16 jaar betaalt slechts € 7. Tickets via tel. 0492/572667 na 18 u of www.nietversagen.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio