Unizo Deinze en Nevele klonken op het nieuwe jaar

Vrijdagavond kwamen meer dan 250 leden van Unizo Deinze en Nevele samen voor een nieuwjaarsreceptie in de nieuwe toonzaal van Garage Vermeirsch aan de Kortrijksesteenweg in industriezone De Tonne in Petegem. De familie Vermeirsch verhuist hiermee de garageactiviteit van Wontergem naar Petegem. Beide Unizo-afdelingen klonken met Marc, Marleen en Pieter Vermeirsch op het nieuwe jaar en op hun toekomstige nauwe samenwerking.

Voorzitter Valerie De Ruyck verwees in haar toespraak naar het belang van samenwerking en overleg tussen de ondernemers en hun stad om de uitstraling van Deinze en het ondernemersklimaat te optimaliseren. Hierbij kijkt Unizo uit naar de begroting en het beleidsplan van de fusiestad waarbij men hoopt een aantal doelstellingen voor het ondernemerschap in Deinze terug te vinden. Hierbij kan de samenwerking tussen Unizo Deinze en Unizo Nevele voor een bijkomende versterking zorgen.

Pieter Vermeirsch, zoon van Marc en Marleen die de garage hebben opgericht in 1988, sprak in zijn speech over de commerciële voordelen van de ligging van hun toonzaal langs de Kortrijksesteenweg, een belangrijke invalsweg van Deinze. De familie Vermeirsch ziet deze receptie als een nieuwe start van hun garage en verhuurbedrijf van personenwagens en minibussen.

Bij het verlaten van de zaal, was er nog een verrassing voor de aanwezigen, een leuk aandenken  geschonken door Eurotuin en Parfumerie Decaluwé.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio