Beluister nu de eerste aflevering van ‘Sjotcast’, onze niet te missen podcast over voetbal

Beluister nu de eerste aflevering van ‘Sjotcast’, onze niet te missen podcast over voetbal

Hier is hij: Sjotcast, de eerste podcast van Het Nieuwsblad. Voetbalredacteurs Gert Gysen en Guillaume Maebe nemen u samen met eindredacteur Lars Godeau mee doorheen de wondere wereld van het voetbal. In de eerste aflevering wordt Gert de levieten gelezen door Laszlo Bölöni, wisselt Guillaume emoji’s uit met Philippe Clement en ging Lars op zoek naar spionageverhalen uit eerste provinciale. Niet te missen dus!

Weet u niet wat een podcast is? Klik dan hier voor meer uitleg én een korte handleiding

Sjotcast verschijnt vanaf nu elke maandag om 16u. U kan de eerste aflevering hieronder beluisteren. U kan zich ook abonneren via een podcast-app op uw smartphone, via Spotify of via iTunes. Gebruik hiervoor de zoekterm ‘Sjotcast’.

Onze drie podcasters

Guillaume Maebe (28) viert in 2019 zijn vijfde werkverjaardag bij Het Nieuwsblad. Als gewezen watcher voor Club Brugge schrijft hij zijn artikels nu vooral voor de website. Durft wel eens een tactisch stuk te plegen. Bezit als waarschijnlijk enige persoon in dit land een shirt van Geri Cipi.

Gert Gysen (31) is met tien jaar ervaring als voetbaljournalist de veteraan van deze podcast. Hij volgt voor Het Nieuwsblad dan ook niet toevallig de oudste club van het land, Royal Antwerp FC. Stond ooit onder de lat bij de laatste van vierde provinciale, maar schopte het als journalist gelukkig wel tot op het WK voetbal.

Lars Godeau (27) werkt sinds 2016 als eindredacteur op de sportredactie. Daarvoor was hij freelancer en een veel te trage middenvelder. Droomt wel nog geregeld van de goal van Andres Mendoza op AC Milan.

U kan onze sjotcasters ook volgen op Twitter via Twitter.com/sjotcast. Via mail zijn Gert, Lars en Guillaume te bereiken op Sjotcast@nieuwsblad.be.

Beluister nu de eerste aflevering van ‘Sjotcast’, onze niet te missen podcast over voetbal
Guillaume, Gert en Lars Foto: Kris Van Exel

Aflevering 17: Tessa Wullaert over de vloer, Kompany achter het glas Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.