Napoleon Games Cycling Cup krijgt nieuwe naam en wordt Bingoal Cycling Cup

Napoleon Games Cycling Cup krijgt nieuwe naam en wordt Bingoal Cycling Cup

Foto: BELGA

De Beker van België wielrennen heeft een nieuwe hoofdsponsor: de Napoleon Games Cycling Cup van vroeger heet voortaan – alvast tot en met 2021 – de Bingoal Cycling Cup.

De Bingoal Cycling Cup zal officieel worden voorgesteld op 29 januari, een evenement waarin met een paar verrassingen zal worden uitgepakt laat de organisatie weten.

In de Beker van België voor het profwielrennen worden wedstrijden van het niveau 1.1 of HC gebundeld onder de koepel “Bingoal Cycling Cup”. Naast dit overkoepelend klassement organiseert Pro Cycling Events van ex-wielrenner Nick Nuyens en ondernemer Jeroen Lerouge ook de wedstrijd Dwars Door het Hageland, een 1.1 wedstrijd die georganiseerd wordt op vrijdag 16 juni, met start in Aarschot en een spectaculaire aankomst op de Citadel van Diest. Uniek aan deze wedstrijd is dat ze deels gereden wordt op onverharde wegen.

Naast de Bingoal Cup sponsort de online bookmaker ook de veldritploeg Marlux-Bingoal (met onder meer Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Kevin Pauwels, Denise Betsema en Laura Verdonschot) en het Gents Boksgala.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.