Winkeldieven op de Meir op heterdaad betrapt

Winkeldieven op de Meir op heterdaad betrapt

Foto: Photo News

Antwerpen -

Een burgerpatrouille merkte dinsdag verdacht gedrag op bij een koppel op de Meir. De inspecteurs gingen over tot een controle en troffen kledingstukken aan uit verschillende winkels waarvan de beveiliging verwijderd was. Zowel de man als de vrouw waren gekend voor diefstallen en drugsfeiten.

De burgerpatrouille van de politie houdt toezicht op de winkelassen van het stadscentrum. Dinsdagnamiddag merkten ze verdacht gedrag op bij een koppel op de Meir. Dat hield in verschillende winkels het personeel in de gaten en pasten telkens verschillende kledingstukken zonder iets te kopen.

Na een tijd discreet toezicht, gingen de inspecteurs over tot een controle. Ze troffen kledingstukken aan uit verschillende winkels waarvan de beveiliging verwijderd was. Beide verdachten werden gearresteerd en overgebracht naar het politiekantoor van de Oudaan voor verder onderzoek. Zowel de man (34) als de vrouw (22) waren gekend voor tal van feiten van diefstal en drugs. De man had bovendien nog probatiemaatregelen op zijn naam.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio