Snelle dames, snelle outfits

Camille Laus (boven) en Hanne Claes sporten in de outfits van ontwerpers en ex-atleten Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée. Foto: rr

Hanne Claes en Camille Laus, als 400-meterloopsters lid van de Belgian Cheetahs, zetten hun beste beentjes voor op stage in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch met een classy atletenoutfit. Beide atletes showen wat graag de modecollectie die Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée uit de grond hebben gestampt: 42|54, een verwijzing naar de chono die de 4x100m-vrouwen, met onder anderen Ouedraogo en Borlée, het goud opleverde op de Olympische Spelen van Peking 2008. Wat de link is tussen Claes en Laus en beide creatieve dames? Bekijk het als een vriendendienst. Claes kent Ouedraogo al jaren, Laus is, als lief van Kevin Borlée, deel van de familie van Olivia.

Camille Laus (boven) en Hanne Claes sporten in de outfits van ontwerpers en ex-atleten Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.