Het Nieuwsblad mag elke week nog een vrijkaart weggeven. Wil jij er bij zijn, stuur dan als de bliksem een mailtje met je gegevens. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. 

Luc Caals aan u voorstellen hoeft al lang niet meer.  Deze vlaamse acteur, komiek en presentator is begonnen met het orkestje "The New Born".  Caals brengt al enkele jaren hommage aan André Hazes met zijn concerten Caals zingt Hazes, waarmee hij zelfs de Lotto Arena vulde.

Dennie Damaro heeft ook al een heel parcours afgelegd. Op 16-jarige leeftijd begon Dennie in 1988 met zijn eerste zanglessen. Nog datzelfde jaar  bracht hij zijn eerste single 'Chrystal Chandeliers / Christel' uit. Het zou evenwel nog duren tot in 1992 voor heel België hem leerde kennen. Met zijn vierde plaat 'Daar heb ik zo'n hekel aan' won hij dat jaar driemaal de applausmeter bij VTM, een gewezen onderdeel van 'Tien om te zien'. In 2012 ging hij in zee met de platenfirma Ars Entertainment/Universal Music voor de single 'Het Schlagerlied'. Voor deze single verzamelde Dennie een karrenvracht aan titels van de grootste schlagerhits.  'Het Schlagerlied' bracht hem tot op de tweede plaats van zowel de Radio 2 Vlaamse Ultratop-10 als de Vlaamse Ultratop-10. Het daaropvolgende jaar (2013) nam hij drie singles op met Paul Severs. De artiest vierde zijn dertigjarig jubileum met een speciale show op 16 september 2018 in Brasschaat. Tijdens die show werd ook zijn achttiende album 'Ode aan de keizer van het Vlaamse lied', met een muzikaal eerbetoon aan Will Tura, voorgesteld.

Met de hits van Will Tura en André Hazes gaan Caals en Damaro op tournee onder de titel  'Ode aan de keizers van het Vlaamse en Nederlandse lied'.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio