Tielemans mag verhuurd worden, interesse van Barcelona en Manchester United

Tielemans mag verhuurd worden, interesse van Barcelona en Manchester United

Foto: Photo News

Door de terugkeer van Leonardo Jardim mag Youri Tielemans op huurbasis AS Monaco verlaten. De 21-jarige Rode Duivel stond voor het ontslag van de Portugese trainer eerder dit seizoen al op de nominatie om de Franse topclub te verlaten, maar door de komst van Thierry Henry werd er gas teruggenomen.

Die situatie is nu opnieuw veranderd. Over belangstelling heeft Tielemans alvast niet te klagen. AC Milan, FC Barcelona en Manchester United hebben zich gemeld. Volgens de Daily Mail is ook Leicester City fel geïnteresseerd en bereidt het een bod van zo’n 23 miljoen voor.

Yannick Carrasco hoopt ook nog op een terugkeer naar Europa. Het wordt lastig om nu nog weg te raken bij Dalian Yifang, maar de 25-jarige winger staat wel op de lijst van Inter, waar Ivan Perisic mogelijk vertrekt. CEO Giuseppe Marotta kreeg de naam voorgelegd door de Italiaanse media. “Carrasco? Er lopen veel contacten, maar het gaat meer om navraag”, zei hij.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.