Jeugdhuis Nuitgang pakt uit met live optredens

Jeugdhuis Nuitgang pakt uit met live optredens

Foto: lvh, pd

Zingem / Kruishoutem - Het jeugdhuis Nuitgang komt met een nieuw concept op de proppen. Vanaf vrijdag 1 februari programmeert het enige jeugdhuis in Kruisem elke eerste vrijdag van de maand een live optreden.

Nuitgang wil met dit nieuwe concept de positieve trend, die het jeugdhuis de afgelopen jaren in gang gezet heeft, voortzetten. “Voor het eerst zet ons jeugdhuis de deuren open voor live bands”, licht voorzitster Celine Van Glabeke toe. “Nuitgang wil een breed publiek aanspreken met deze concertenreeks, van zestienjarigen tot de tweede jeugd uit Kruisem. Niet alleen de muziek is daarbij belangrijk, maar ook onze gekende ambiance die ons al dertien jaar op de been houdt.”

Het werkjaar 2018 was met verschillende gesmaakte evenementen een boerenjaar voor Nuitgang, maar met dit nieuwe initiatief willen ze verder borduren op het succes. “We werken dit jaar nog meer toffe evenementen uit”, zegt Celine verder Nieuwe muziekinstallatie “Met onder meer Quiz Nuitgang, 24U Nuitgang, Movie Week, Ei Afterparty en Tiki Beach willen we Nuitgang op de kaart zetten. Daarbij investeerde het jeugdhuis ook in een nieuwe muziekinstallatie. Voor de eerste editie van Nuitgang Live op vrijdag 1 februari strikten we de Gaverse band 'Mr Lipstick and the Lost Traces'. Deze band speelt rockcovers op een eigenwijze manier. Aangezien de studenten hun laatste examens achter de rug hebben, sluiten we daarna ook af met een feestje onder muzikale begeleiding van de Kruisemse DJ Spark.”

De optredens starten om 21 uur en de toegang is gratis. De programmatie wordt steeds geüpdatet op de Facebookpagina. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio