Andy Murray deelt röntgenfoto van metalen heup, maar dat is niet waar zijn fans naar kijken

Andy Murray deelt röntgenfoto van metalen heup, maar dat is niet waar zijn fans naar kijken

De Britse tennisser Andy Murray heeft een broodnodige operatie aan zijn heup ondergaan. Het was de enige keuze die hem restte om zijn carrière te redden en Murray was dan ook verheugd te melden dat de operatie goed verlopen was en dat hij nu de trotse bezitter van een metalen heup is. De röntgenfoto die hij deelde van zijn metalen heup, toonde echter ook intiemere details. Tot groot genoegen van zijn fans.

“Ik heb nu een metalen heup. Ik voel me een beetje vertimmerd en gekneusd, hopelijk is dit het einde van mijn heuppijn”, schrijft Murray op Instagram, waar hij een röntgenfoto van zijn heup publiceerde. Die foto gaf echter ook een detail prijs dat de tennisser misschien toch liever voor zich had willen houden.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Andy Murray (@andymurray) op

 

Alerte fans reageerden al snel op de ‘XXX-ray’ van Murray, want op de röntgenfoto leek ook de schaduw van zijn penis zichtbaar. Het duurde niet lang of dat vermoeden ook bevestigd werd. Onder radiologen staat het zelfs bekend als het ‘Throckmorton sign’, dat houdt in dat de penis niet alleen zichtbaar is op de röntgenfoto, maar ook nog eens in de richting van de breuk wijst.

 

Play

bekijk ook

 

Wow! Lenny Kravitz laat ongewild penis zien nadat hij zijn broek scheurt

Pijnlijke beelden: brandweer moet slijpschijf bovenhalen om penis te redden

Kijkend Australië verbaasd door nieuwslezeres met “penisjas”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees