Update

15e Valentijnswandeling bij Radio Tequila

15e Valentijnswandeling bij Radio Tequila

Foto: Eddy Lefevre

Deinze / Nevele / Zulte / Aalter / Knesselare - Op zondag 10 februari 2019 organiseert Radio Tequila voor de 15de keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 10 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een nieuwe route. Starten kan tussen 12.30 u en 14.30 u. Het startpunt is dit jaar weer Leiepoort Campus Sint-Vincentius, Peter Benoitlaan 40 in Deinze.

Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. Op drie stopplaatsen voorzien we een hapje en een drankje. We worden ontvangen door FoodBart, Autogroep Servayge (het vroegere Beerlandt) en Groenten/fruit Demeyer. Ook Europabank Deinze, bakkerij Raes uit Kruishoutem en frituur ’t Buikske Vol uit Wortegem-Petegem werken mee aan de wandeling.

Eén van de vaste stops onderweg zijn de studio's van Radio Tequila in de Bredestraat in Petegem.

De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon, dus in de Peter Benoitlaan in Deinze, waar de frituur ons opwacht. Er is ook gelegenheid tot een drankje.

Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be. Volwassenen betalen 10 euro en kinderen tot 12 jaar slechts 5 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee. Schrijf bij voorkeur op voorhand in.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio