Inschrijven voor Jobbeurs Deinze 2019

Inschrijven voor Jobbeurs Deinze 2019

Foto: Deinze Industrie

Deinze / Nevele / Zulte - De Jobbeurs Deinze vindt dit jaar plaats in het voorjaar, op woensdag 8 mei 2019. Wie kandidaat is voor een stand kan dat laten weten tot 25 februari. De Jobbeurs Deinze 2018 zorgde voor diverse bedrijven voor de onmiddellijke invulling van meerdere vacatures. Er kunnen maximaal 30 bedrijven deelnemen met een stand, first in is first served.

Jobbeurs Deinze

De ondernemerskoepel Deinze Industrie organiseert op woensdag 8 mei 2019 voor alle bedrijven van Deinze en de regio opnieuw een jobbeurs die gericht is op diverse functies in verschillende sectoren. De beurs is bedoeld voor zowel arbeiders als bedienden en voor werkenden als voor niet-werkenden.  Ook scholieren zijn welkom. Tijdens de beurs worden verschillende workshops aangeboden over ‘Hoe solliciteren’ en bezoekers kunnen hun CV laten screenen bij een VDAB sollicitatiecoach.

Netwerkmomenten voor bedrijven

Van 13 u tot 14 u is er een BtB moment voor de standhouders met twee korte HR info-momenten. Er is tegelijk een hapje en een drankje en dan volgt er een persmoment om 14.30 u bij de opening van de beurs.  Om 19u is er een algemeen BtB netwerkmoment voor alle bedrijven van Deinze en de regio.

De Jobbeurs Deinze 2019 zal vanaf begin april 2019 ruim bekend gemaakt worden via diverse mediakanalen, VDAB en via scholen.

Praktisch

Wanneer: woensdag 8 mei 2019.

Waar: zaal de Rekkelinge, Desiré Delcroixstraat 1A in Deinze.

Kostprijs:  €300 voor leden van de bedrijventerreinverenigingen De Prijkels/Deinze Noord/Rond de Watertoren en €450 voor niet-leden, lidmaatschap is  hier automatisch inbegrepen. Het kost €500 voor bedrijven buiten Deinze.

Inschrijven: neem voor 25.2.2019 contact op met Cara Huygen via cara.huygen@auxilios.be 

Meer info via coördinator Deinze Industrie Yannic Demeyer, tel. 0497 480 657 of yannic.demeyer@zalm.biz.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio