Omstreden Vranjes niet in Luik voor topper van Anderlecht... maar op uitstap naar Athene om harde kern te bezoeken

Omstreden Vranjes niet in Luik voor topper van Anderlecht... maar op uitstap naar Athene om harde kern te bezoeken

Foto: Instagram

Het verhaal van Ognjen Vranjes (29) bij Anderlecht is uit sinds het bestuur hem in januari definitief naar de B-kern stuurde. Maar door zijn bedenkelijke reputatie (naaktfoto uitgelekt, fascistische tattoo, ­gedweep met hooligans,...) werd er in de wintermercato geen oplossing gevonden voor de Bosnische verdediger van 3 miljoen euro. En dus bleef Vranjes bij Anderlecht. In theorie althans, want in de praktijk lijkt hij al vertrokken. Dit weekend trok hij niet mee naar Sclessin voor de topper van zijn werkgever, maar verkoos hij een uitstapje naar Athene om zijn vrienden uit de harde kern te bezoeken...

Vranjes stond eerder al in het oog van de storm na het bewieroken van de hooligans van zijn ex-club AEK Athene, waar Anderlecht hem pas deze zomer ging halen voor dik 3 miljoen euro. Vranjes is echter hardleers/trouw en ging zondag zijn vrienden uit de harde kern bezoeken tijdens de topper tegen PAOK (1-1). En achteraf zette hij daar fier enkele foto’s van op zijn Instagram:

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.